Nowy roll-up SOS PTMA
- Konrad Szymendera
- Społeczność SOS
- Polubił: 1 time
- Polubiane: 221 times
Nowy roll-up SOS PTMA
Nowy projekt roll-upów dla naszej Sekcji. Proszę doradźcie jak najlepiej rozmieścić tekst i grafiki. Jaka ogólna ocena ?
Re: Nowy roll-up SOS PTMA
Jeśli mogę podpowiedzieć to dodalbym dane kontaktowe strona www. Rozszrzylbym opisy np. raporty na stronie, zjazdy zamiast zloty i dodalbym co dwa lata. Rok założenia.
Administrator forum i strony SOS PTMA.
Koordynator Sekcji Obserwacji Słońca PTMA do końca 2023 roku
TN 114 x 900 z wytrawionymi lustrami okular UWA 9mm
TN 200 x 1000
TN 200 x 1000
- Konrad Szymendera
- Społeczność SOS
- Polubił: 1 time
- Polubiane: 221 times
Po konsultacji z Tomkiem Zwolińskim zmieniłem nieco całość: nowoczesny roll-up to minimum treści, logo i grafika przyciągająca uwagę oraz informacje www. Tak wiec głową roll-upu jest nasze LOGO, a następnie minimum treści. Potem KOD QR dla młodych oraz adres strony dla starszych. Musi się to znajdować na środku, żeby nie schylać się by dopatrzyć adres. NA samym dole grafika. Całość na chwytliwym żółtym tle. Nie wiem jak wam, ale mi się podoba, coś w sobie ma.
Zloty pasjonatów brzmi lepiej niż zjazdy, natomiast daty to zbyt dużo, poza tym są na starym banerze, a chcemy mieć bardziej aktualny.
PS. Czekam na logo w lepszej jakości od Sebastiana, który tworzył je od początku i powinien mieć dobrą wersję.
Zloty pasjonatów brzmi lepiej niż zjazdy, natomiast daty to zbyt dużo, poza tym są na starym banerze, a chcemy mieć bardziej aktualny.
PS. Czekam na logo w lepszej jakości od Sebastiana, który tworzył je od początku i powinien mieć dobrą wersję.
No może być tylko Sebastian nie stworzył tego loga a Wojciech Zięba. Zostało ono stworzone by widniało na koszulce III zjazdu sos Ptma.
Administrator forum i strony SOS PTMA.
TN 200 x 1000
TN 200 x 1000